Kis síterepek Tátrai Mini Sírégiót alapítottak

[sielok.hu] Három apró, magas-tátrai síterep jelentette be, hogy az idei szezontól egységesen elfogadják egymás bérleteit saját pályáikon, így a közös bérlettel síelhető pályák száma 14-re, a pályák hossza pedig összesen 6400 méterre emelkedik.
Tátrai Mini Sírégió néven egyesíti erőit a három külön gazdálkodást folytató magas-tátrai síterep. A három síterepből kettő a Lopušná-völgyben található, a harmadik pedig a Snowpark Lučivná, amely körülbelül egy kilométerre található Svit településtől. Itt négy darab Tátrapoma húzólift található, összesen 800 fő/órás kapacitással. Síkölcsönző, síiskola, étterem, és snowtubing található az inkább kezdők részére alkalmas síterepen. A napijegy 550 korona a felnőttek, és 380 korona a gyermekek részére.
A haladóbbaknak inkább a Lopušná-völgy - Ski center ajánlható. A harmadik helyen, a Lopušná-völgy Ski Chem terepén öt húzólift összesen 2400 főt tud szállítani óránként, a síterep szolgáltatásai megegyeznek az előbb említett Snowpark Lučivná lehetőségeivel. Ezen felül bizonyos napokon esti síelés is lehetséges.

Forrás:
http://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/tatra-mini-ski-regio/

Posted In